Pagalba Klientams

Kokios pagalbos ieškote?
Arba pasirinkite kategoriją
Programėlė
Kas yra H2AUTO programėlė

Tai programėlė užsakyti, valdyti ir atsiskaityti už visas H2AUTO savitarnos plovyklų tinklo paslaugas, tiesiogiai iš savo bankinės mokėjimo kortelės. 

Kuo skiriasi H2AUTO išmanioji programėlė nuo H2AUTO kortelės?

Išmanioji programėlė nėra susieta su H2AUTO asmenine kortele. Išmaniąja programėle galite naudotis ir neturėdami H2AUTO asmeninės kortelės. H2AUTO programėlės negalite „papildyti“ pinigais, naudodamiesi programėle jūs atsiskaitysite savo bankine kortele tiesioginiu nuskaitymu už faktiškai išleistą pinigų sumą. 

Kaip gauti H2AUTO išmaniąją programėlę?

Programėlę galite atsisiųskite iš programėlių (App Store ar Google Play Store) parduotuvės nemokamai.
Arba skanuodami QR kodą esantį plovyklos reklaminiame stende. 

Kaip veikia H2AUTO išmanioji programėlė?

Programėlė įjungia bet kurį H2AUTO aparatą, leidžia juo naudotis. Jūsų bankinėje kortelėje kredito suma yra rezervuojama, kai tik įjungiate įrenginį; o pinigai nuskaitomi tik pabaigus plovimą, už faktiškai išnaudotą paslaugos suteikimo sumą. Programėlė automatiškai stabdo paslaugų teikimą, jei pasiekiate savo nusistatytą kredito sumą. 

Kaip prisiregistruoti prie H2AUTO programėlės?

Tik atsisiuntus programėlę algoritmas jus iškart ves registracijos keliu, reikės tik supildyti laukus.

1. Registruokitės įvedant savo telefono numerį
2. Patvirtinkite suvesdami kodą, gautą trumpąja SMS žinute
3. ir pridėkite savo bankinę mokėjimo kortelę suvesdami jos duomenis, ar fotografuodami.

Kodėl turiu pridėti savo bankinę mokėjimo kortelę?

Kadangi programėlė suteikia galimybę aktyvuoti/įjungti visus H2AUTO savitarnos plovyklų įrenginius esant plovykloje, norime būti tikri, kad už panaudos paslaugas galėsite atsiskaityti. Programėlėje galite pridėti keletą mokėjimo kortelių ir pasirinkti kuria norėsite atsiskaityti. 

Kaip galiu ištrinti savo bankinę mokėjimo kortelę?

Norint ištrinti esamą mokėjimo kortelę, būtina pridėti kitą, galiojančią bankinę mokėjimo kortelę. Jeigu norite ištrinti visas mokėjimo korteles, susisiekite su kliento aptarnavimo skyriumi telefonu +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu.

Ar nenuskaitys savavališkai pinigų nuo mano bankinės mokėjimo kortelės? 

Pagal LR įstatymą bei ES vartotojų direktyvas negalime be įrodymo daryti jokių nuskaitymų be panaudojimo įrodymo, todėl galite būti tikri, kad pinigų nenuskaitysime, jei nesinaudosite H2AUTO paslaugomis. Pinigai bus nuskaityti tik po to, kai baigsite naudotis paslaugomis plovykloje. 

Kaip vyksta atsiskaitymas H2AUTO išmaniąja programėle?

Vos tik aktyvavus/įjungus bet kokį H2AUTO savitarnos plovyklos įrenginį, bankas jūsų bankinėje kortelėje rezervuos 10 Eur kreditą (šią sumą galite pasikeisti Meniu->Nustatymai->Pasikeisti kredito sumą). Šie pinigai yra rezervuojami kol jūs naudositės paslaugomis. Kai tik pabaigsite plovimą, programėlė perduos informaciją bankui, ir nuo jūsų bankinės kortelės bus nuskaityta tik tokia pinigų suma, kiek išnaudojote plovimo paslaugoms. Rezervuotą pinigų likutį bankas atlaisvins/grąžins.

Kaip pasikeisti kredito limitą?

Programėlės apatinėje pasirinkimų juostoje paspauskite „Meniu“ (1) Tada pasirinkite „Nustatymai“ (2) ir tada pasirinkite „Pasirinkti kredito Sumą“ (3). Ir tada rinkites iš 3 duotų pasirinkimų, ar įveskite jum reikiamą sumą į laukelį. (4) Paspaudus pritaikyti pasirinkta suma, kuri bus rezervuojama, bus rodoma čia.

Dėmesio: Negalėsite įjungti įrenginio, jei banko sąskaitoje pinigų likutis bus mažesnis nei H2AUTO programėlėje nusistatėte kredito sumą. Sumažinkite ją ir bandykite aktyvuoti įrenginį vėl. 

Kada bankas atlaisvins pinigų rezervaciją?

Įjungus aparatą pinigai rezervuojami tol, kol naudojatės paslauga. Po paslaugos pasinaudojimo iškart rezervuojama suma yra pakeičiama į jūsų faktiškai išnaudotą pinigų sumą, kuri ir bus nuskaityta nuo jūsų banko kortelės.

Kur galiu naudotis išmaniąja programėle?

Išmaniąja programėle galite naudotis visose Lietuvos H2AUTO savitarnos plovyklose. Kiekviename įrenginyje yra įdiegtas valdymas išmaniąja programėle, tai žymi prie kiekvieno aparato esantis informacinis lipdukas su kiekvieno įrenginio unikaliu QR kodu, bei įrenginio aprašymu po juo. 

Kaip patikrinti, kuriame bokse galiu plautis su išmaniąja programėle?

Atsidarius programėlę iškart matysite jums artimiausiai (1) esančią plovyklą. Paspaudus „Savitarna“ (2) iš meniu punktų, matysite, kurie plovimo boksai (3) yra laisvi (žali – su tekstu „Pradėkite“), o kurie šiuo metu yra užimti (oranžiniai su tekstu „Užimta“). Jei matote, kad boxas yra pažymėtas pilkai su užrašu „Tik H2AUTO kortele“ , šis boxas programėle negalės būti įjungtas dėl techninių kliūčių. 

Dėmesio: Negalėsite įjungti įrenginio, jei banko sąskaitoje pinigų likutis bus mažesnis nei H2AUTO programėlėje nusistatėte kredito sumą. Sumažinkite ją ir bandykite aktyvuoti įrenginį vėl. 

Kaip žinosiu, kiek reikės mokėti?

Po kiekvieno plovimo automatiškai gausite ataskaitą, kiek ir kokias programas naudojote. Ši ataskaita yra paskaičiuota standartinėmis kainomis (įprastai 1ct/sec). Jei turite įsigiję nuolaidų planą, ar pritaikęs nuolaidos kodą, ji bus pritaikyta ir paskaičiuota kvite, o nuo jūsų banko sąskaitos bus nuskaityta suma su nuolaida. 

Kur matyti paslaugų suteikimo čekį? Kvitą?

Programėlės apatinėje pasirinkimų juostoje paspauskite „Meniu“ (1), tada pasirinkite „Kvitai“ (2). Matysite visų kvitų sąrašą.

Dėmesio: Kvitai nėra sąskaitos faktūros

Kaip gauti sąskaitas faktūras?

Norėdami gauti sąskaitą faktūrą Meniu pasirinkime „Nustatymai“ įjunkite (pastumkite į dešinę) ties pasirinkimu „Sugeneruotos sąskaitos“, tada Meniu pasirinkime „Mano kontaktai“ įveskite el.pašto adresą, kuriuo siųsti sugeneruotas sąskaitas faktūras.

Kaip įjungti plovyklos boksą?

1 būdas: su QR kodu:

Prie kiekvieno plovyklos valdymo pulto yra priklijuotas lipdukas su QR kodu. Programėlės apatinėje pasirinkimų juostoje paspauskite „QR kodas“ ir nukreipkite telefono galinę kamerą į lipduką ir luktelkite sekundę kol plovykla aktyvuosis automatiškai programėlėje, o plovyklos pulto ekranas turi rodyti jūsų pasirinktą kreditą.

2 būdas: pasirinkti iš sąrašo:
Apatinėje pasirinkimų juostoje paspauskite Artimiausia (1)→Savitarna (2)→ir pasirinkite plovyklos boksą, kuriame esate (3) Boxai yra sunumeruoti plovyklos stoginėje viršuje arba ant lipduko prie plovyklos valdymo pulto. Plovimą valdykite per pultą (4), ne per telefoną. pulte keiskite plovimo programas. prireikus, stabdykite – pinigai nesiskaičiuos. užbaikite plovimą pulte, ar programėlėje.

Kaip aktyvuoti / įjungti vidaus priežiūros aparatą?

2 būdai – arba skenuojant QR kodą, arba renkantis iš sąrašo.

Įjungus aparatą sekite nurodymus programėlėje, o tada reikia spausti norimos programos mygtuką ant aparato

Aparatai įjungiami vienai programos sesijai:
Siurbliai – 3 minutėms
Kilimėlių valymo aparatas – 3 minutėms
Šluostės – vienam šluosčių pasirinkimui
Langų skystis – programėlėje iškart galite pasirinkti kokį kiekį skysčio norite pilti. Ir spausti START mygutka ant aparato.

Kaip veikia nuolaidų planai? 

Įsigyję norimą nuolaidų planą/prenumeratą, jūsų pasirinktas nuolaidos procentas bus pritaikytas galutinei plovyklos sąskaitai kaskart naudojantis H2AUTO plovyklos paslaugomis vieną mėnesį. 

Kaip užsisakyti nuolaidų planą? 

H2AUTO mobilioje programėlėje eikite į „MENIU“ skiltį ir pasirinkite „Nuolaidų planas“ meniu punktą(1). Pasirinkite norimą prenumeratą ir spauskite „Užsisakyti“(2). Tada galėsite pasiskaityti daugiau apie planą ir dar kartą patvirtinkite užsakymą spausdami „Užsisakyti“(3) . Nuolaidos procentas bus pritaikytas visoms sąskaitoms per ateinantį mėnesį. 

Planas bus automatiškai pratęstas po 30d. nebent prie plano pasirinkimo nuimsite varnelę. 

Kaip atšaukti nuolaidos prenumeratą/planą?

Prenumeratos galite atsisakyti bet kada nuėję Meniu->Nuolaidos planas ir atspaudę varnelę nuo plano pratęsimo prenumeratos langelio. 

Kas yra nuolaidos kodas?

Nuolaidos kodas yra kodas, suteikiantis nuolaidą. Tokį kodą klientas turi pats turėti. 

Turiu kodą. Kaip juo pasinaudoti?

Kodą reikia įvesti į programėlėje esantį nuolaidos kodo laukelį, kurį rasite „Meniu->Nuolaida“ pasirinkime. Kodą reikia įvesti būtent tokį su visais simboliais: pvz.: „ASPIRMAS-25%”  vedate ir % ir –, ir visas raides. Teisingai suvestas kodas aktyvuojasi ir bus matomas toje pačioje nuolaidos skiltyje prie atsiradusios „Galiojančios nuolaidos“.

Kaip veikia nuolaidos kodas?

Po kodo aktyvavimo, Jums reikiamas H2AUTO paslaugas aktyvuokite H2AUTO išmaniąja programėle (skanuokite QR kodą, ar rinkitės įrenginį iš sąrašo). Vos aktyvavus įrenginį jūsų bankinėje kortelėje bus rezervuota jūsų pasirinkta kredito suma (ją galite pasikeisti programėlėje Meniu->Nustatymai->Pasirinkti kredito sumą) . Po paslaugų pasinaudojimo, programėlė suskaičiuos išnaudotų paslaugų sumą ir pritaikys nuolaidos kode nurodytą nuolaidą. Tokia suma ir bus nuskaityta nuo jūsų bankinės kortelės, o rezervuotas likutis bus atlaisvintas. 

Papildymas
Kaip papildyti (monetomis/banknotais)?

Įstatykite kortelę į plovyklos KASĄ – nurodytoje vietoje meskite monetas arba banknotus. Išgirdus iškrentančias monetas patikrinkite kasos apačioje.

Kaip papildyti kortelę po e-parduotuvės papildymo?

Įstatykite kortelę į plovyklos KASĄ  ir stebėkite ekraną – ekrane atsiras žodis PAPILDYMAS ir Jūsų kortelė pasipildys.

Ką daryti, jei nepasipildo?

Įdėjus monetas tikrinkite, ar nėra iškritusios kasos apačioje esančiame skyriuje. Įdėjus banknotus patikrinkite, ar aparatas jų negrąžino. Kitu atveju kreipkitės +370 667 00222.

Kaip gauti bonusą?

Įstatykite kortelę į plovyklos KASĄ ir stebėkite ekraną- ekrane atsiras žodis PAPILDYMAS ir Jūsų kortelė pasipildys.

Mokėjimai
Kaip gauti sąskaitą faktūrą?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu nurodant kortelės numerį.

Kaip gauti pasiūlymą verslui?

Kreiptis numeriu +37064006072 arba paštu pardavimai@h2auto.lt.

Naudojimąsis
Kaip naudotis H2AUTO paslaugomis?

Užsisakyti visas H2AUTO paslaugas galite su H2AUTO programėle arba H2AUTO kortelę įdėję į plovimo bokso pultą ar įdėjus kortelę tiesiai į vieną iš vidaus priežiūros aparatų.

Kaip įjungti daugiafunkcinį dulkių siurblį?

Įstačius ir ištraukus kortelę galima rinktis norimą funkciją (spausti mygtuką).

Kaip įjungti dulkių siurblį?

Įstačius kortelę išgirsite įjungto dulkių siurblio garsą. Naudotis dulkių siurbliu vienu kartu galima 3 min.

Kodėl neveikia dulkių siurblys?

Patikrinkite, ar kortelės likutis pakankamas; patikrinkite, ar pasirinkote teisingą dulkių siurblio antgali; pasitikrinkite, ar paspaudėte teisingą dulkių siurblio mygtuką.

Kodėl neveikia antibakterinis gaiviklis?

Patikrinkite, ar kortelės likutis pakankamas; patikrinkite, ar pasirinkote teisingą antgalį; pasitikrinkite, ar paspaudėte teisingą dulkių siurblio mygtuką; spauskite pistoleto rankeną.

Kodėl neveikia suspaustas oras?

Patikrinkite, ar kortelės likutis pakankamas; patikrinkite, ar pasirinkote teisingą antgalį; pasitikrinkite, ar paspaudėte teisingą dulkių siurblio mygtuką; spauskite pistoleto rankeną.

Kodėl nepavyksta įsigyti šluosčių?

Patikrinkite, ar kortelės likutis pakankamas; pasitikrinkite, ar paspaudėte teisingą aparato mygtuką; patikrinkite, ar aparato apačioje nėra užstrigusių šluosčių; patikrinkite, ar nėra užsidegęs raudonas mygtukas „neveikia”.

Kodėl nepavyksta įsipilti langų skysčio?

Patikrinkite, ar kortelės likutis pakankamas; pasitikrinkite, ar paspaudėte START mygtuką; spauskite pistoleto rankeną.

Kodėl kortelę įstačius į aksesuarus rašo "bloga kredito"?

Kortelės likutis nepakankamas naudotis šia paslauga – papildykite kortelę.

Kodėl neveikia kilimėlių valymo aparatas?

Patikrinkite, ar kortelės likutis pakankamas; patikrinkite, ar įstačius kortelę girdite, kaip įsijungia kilimėlių valymo aparatas.

Kodėl neveikia kilimėlių valymo aparato vandens funkcija?

Spauskite aparato pedalą, esantį apačioje (žiemos metu ši funkcija nėra galima).

Kilimėlių valymo aparatas įtraukė kilimėlį. Ką daryti?

Patikrinkite kitą aparato pusę (gale). Ten rasite kilimėlį.

Kodėl aksesuarai pinigus nuskaičiuoja iš karto?

Visi H2Auto plovyklų aksesuarai suprogramuoti taip, kad kreditai būtų nuskaičiuojami iš karto prieš norimos programos pasirinkimą. Rekomenduojame kortelės likučio netikrinti aksesuarų aparate.

Kortelė
Kas yra H2AUTO kortelė?

H2AUTO kortelė – tai patogus būdas atsiskaityti už visas H2AUTO plovyklos paslaugas.

Kaip įsigyti H2AUTO kortelę?

Kortelę įsigykite plovyklos kasoje (kaina – 3 EUR.). Taip pat kortelę galite įsigyti internete e-parduotuvėje.

Kaip papildyti H2AUTO kortelę?

Kortelę galima papildyti grynais pinigais plovyklos kasoje (monetos, banknotai) arba internetu www.h2auto.lt e-parduotuvėje.

Ką daryti, jei įstačius kortelę rašo "Black list" ?

Įsigyti naują kortelę ir kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu nurodant neveikiančios bei naujos kortelės numerius. Likutis bus perkeltas.

Ką daryti kortelę papildžius per didele (50 eur.) suma?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu.

Kiek kortelė kainuoja?

Kortelės kaina – 3 EUR.

Ką daryti pametus?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu (nurodant pamestos bei, jei turite, naujos kortelės numerius – perkelsime Jūsų likutį).

Registracija
Kaip registruotis?

Kortelę registruokite www.h2auto.lt puslapyje.

Kaip registruoti, jei įvedus kortelės numerį rašo, kad kortelę neegzistuoja?

Jei kortelė dar nėra naudota H2AUTO plovykoje – panaudokite. Jei kortelė aktyvi, tikrinkite, ar teisingas kortelės numeris. Jei esate užsiregistravęs – prisijunkite prie savo paskyros ir pridėkite naują kortelę.

Ką daryti, jei registracijos metu įvedžiau neteisingus duomenis?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu nurodant kortelės numerį.

Ką daryti, jei užsiregistravus nepavyksta prisijungti?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu nurodant kortelės numerį.

Kokia nauda?

Užregistravus kortelę gaunate registracijos bei gimimo dienos bonusus. Pametus kortelę galite patikrinti pamestos kortelės numerį. Galite sekti kortelės likutį bei naudojimą.

Neveikimas
Ką daryti, jei neveikia aparatas?

Kreiptis +370 667 00222 arba elektroniniu paštu info@h2auto.lt

Užstrigo monetos?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu.

Užstrigo banknotai?

Kreiptis +370 667 00222 arba info@h2auto.lt paštu.

ŠIOJE SVETAINĖJE NAUDOJAMI SLAPUKAI

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, spauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sužinokite daugiau

Sutinku